кадър и видео: Йо. П. Йо. Виждам те КАТ - ВАРНАВ една

...
кадър и видео: Йо. П. Йо. Виждам те КАТ - ВАРНАВ една
Коментари Харесай

Мъж снима с телефона си как издърпва жена от парапета на Аспарухов мост

кадър и видео: Йо. П. Йо. Виждам те КАТ - ВАРНА

В една от известните варненски групи във фейсбук се появи видео, на което се вижда по какъв начин мъж отива към парапета на Аспарухов мост, с цел да издърпа стара жена, която е седнала върху него.

Клипчето към този момент има стотици мнения и споделяния. 

Ето какво е написал като коментар мъжът от фрагментите:



“Не знам по какъв начин наподобява, дали е грозно или не. Просто в бързината взех решение да снима тази преживелица, с цел да покажа, че човещината я няма. Жалко за хората, който минаваха и отминаваха с равнодушие. Жалко е, че ръкомахах и никой не спря. Жалко е, че дори и таксиметровият водач, който помолих за помощ, ми отхвърли, заради повода да не го ударят…..За което доста ме е гняв! Струваше ми 10 минути, с цел да сляза от моста, да обърна автомобила си и да се върна на “Аспаруховия мост ”. А през това малко време са минали стотина коли и никой нищо.

Единствения Човек (Да, с основна писмен знак!) бе една жена, която единствена се отзова бързо и реагира съответно. На нея БЛАГОДАРЯ! И на полицията, че реагира бързо. А за другите, жалко… ”, гласи коментарът.

Стотици хора показаха своя почит и удивление от постъпката на Йордан. Мнозина се заинтересоваха и от ориста на старата жена, решила да постави завършек на живота си по този ужасяващ метод, с готовност да я открият й оказват помощ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР